Share the story

Κάθε φορά που φτάνει στα χέρια σας ένα προσκλητήριο γάμου χαίρεστε με το γεγονός, αλλά προβληματίζεστε για το δώρο που θα προσφέρετε; Δεν έχετε άδικο, γιατί ως καλεσμένοι σε ένα τόσο ξεχωριστό μυστήριο, ανήκετε σε εκείνους που το ζευγάρι τιμά προσκαλώντας τους σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Σαν καλεσμένοι, έχουμε την ευθύνη να διαλέξουμε τα δώρα προσεκτικά και να μην πέσουμε στην παγίδα των πανομοιότυπων δώρων, όπως καφετιέρα, τοστιέρα ή ένα βάζο! Tο ζητούμενο είναι να βρούμε ένα δώρο καλόγουστο, πρωτότυπο και φυσικά χρήσιμο, το οποίο θα ξεχωρίσει ανάμεσα σε απρόσωπες τραπεζικές καταθέσεις και λευκά φακελάκια που συνηθίζουν να δίνουν οι περισσότεροι. Ειδικά, όταν οι μελλόνυμφοι είναι κοντινοί φίλοι και αγαπημένοι συγγενείς θέλουμε να είναι κάτι πραγματικά μοναδικό, κάτι που δεν φαντάζονταν, αλλά σίγουρα θα λατρέψουν, όχι μόνο για την ομορφιά του, αλλά και για ό,τι αυτό συμβολίζει.

Μια ξεχωριστή στιγμή όπως αυτή σηματοδοτεί την ένωση δύο ανθρώπων, αλλά συμβολίζει επίσης και την γνωριμία με όλη την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους ανθρώπους του ζευγαριού, δημιουργώντας υπέροχες αναμνήσεις. Και επειδή οι πιο όμορφες αναμνήσεις και στιγμές δημιουργούνται γύρω από ένα τραπέζι με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, τι καλύτερο από το να πάρετε δώρο μία ψησταριά PIT BOSS!

Δώρο Γάμου Pit Boss Ψησταριά Πέλλετ

Οι ψησταριές πέλλετ της Pit Boss συνδυάζουν την καινοτομία, την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και κορυφαίο design που θα ταιριάξει σε οποιονδήποτε κήπο, βεράντα ή αυλή. Προσφέρουν άριστη "καπνιστή" γεύση και μοναδική ευκολία χρήσης αλλά και καθαρίσματος. Αναμφίβολα ένα δώρο που το ζευγάρι θα λατρέψει!

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 8 σε 1
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψήσιμο, κάπνισμα, φούρνισμα, άμεσο ψήσιμο, έμμεσο ψήσιμο, αργό ψήσιμο ακόμα και σαν ξυλόφουρνος για την προετοιμασία σπιτικού ψωμιού και πίτσας. Φανταστείτε να μην χρειάζεται να μαγειρεύετε στην κουζίνα του σπιτιού σας, αλλά να μεταφέρετε την κουζίνα σας στην βεράντα ή τον κήπο του σπιτιού σας. Με τις PIT BOSS ψησταριές οι δυνατότητες είναι αμέτρητες και η γεύση συγκλονιστική καθώς το φαγητό σας ανάλογα με το πέλλετ που έχετε επιλέξει, ενισχύεται η γεύση του. Φρούτα, ξύλο κερασιού ή μήλου, σας επιτρέπουν να πετύχετε γλυκιά γεύση στο φαγητό ενώ τα πιο τολμηρά αρώματα όπως το hickory και το whiskey δίνουν μια πιο ισχυρή και πικάντικη καπνιστή γεύση.

Δώρο Γάμου Pit Boss Ψησταριά Πέλλετ

SET IT & FORGET IT
Η προηγμένη τεχνολογία των ψησταριών πέλλετ της PIT BOSS θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς! Τώρα δεν χρειάζεται να είστε συνεχώς πάνω από την ψησταριά σας για να ελέγχετε τα κάρβουνα, ή να ανοιγοκλείνετε το καπάκι για να δείτε τον βαθμό ψησίματος του φαγητού σας. Η Pit Boss κάνει όλη την δουλειά για εσάς, με το κορυφαίο σύστημα PID Controller το οποίο μπορεί να συνδεθεί με Wifi και Bluetooth και να ενημερώνεστε αυτόματα για την θερμοκρασία του φαγητού σας. Ο εσωτερικός ανεμιστήρας διαχέει κυκλικά τον θερμό αέρα με αποτέλεσμα να έχετε ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Αποτέλεσμα; Ένα λουκούλλειο γεύμα που δεν ξεχάσετε ποτέ!

Ωραία η ψησταριά, αλλά το badget μου δεν φτάνει! Μην απογοητεύεστε διότι στην PIT BOSS μπορείτε να βρείτε το κορυφαίο σετ μαντεμένιων σκευών που σίγουρα το νεόνυμφο ζευγάρι θα έχει για πολλά χρόνια. Όλα τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε ένα σετ εκκίνησης, σε εκπληκτική τιμή!

Δώρο Γάμου Pit Boss Μαντεμένια Σκεύη Μαγειρικής

Τα μαντεμένια σκεύη μαγειρικής προσφέρουν εξαιρετική διανομή θερμότητας και κορυφαία γεύση στο φαγητό σας. Είναι κατασκευασμένα από σίδερο και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην θερμότητα. Θερμαίνονται στιγμιαία με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απώλεια θερμότητας και περιττής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Η στιγμιαία θέρμανση διατηρείται καθ'όλη την διάρκεια μαγειρέματος επιτυγχάνοντας ομοιόμορφο μαγείρεμα και ασυναγώνιστη γεύση. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της πορώδους σύστασης τους και του λαδιού που δημιουργούν ένα προστατευτικό "φιλμ" ανάμεσα στο φαγητό με το μαντεμένιο σκεύος. Είναι αντικολλητικά αρκεί να γίνετε η σωστή προετοιμασία, γνωστή ως "seasoning".

Πέρα από τις επιδόσεις τους στην μαγειρική τα μαντεμένια σκεύη της PIT BOSS ξεχωρίζουν και για την ευκολία στο καθάρισμα. Όσο περιέργο και αν σας φαίνεται, αρκεί να καθαρίσετε με νερό. Δεν χρειάζεται σαπούνι διότι αλλοιώνει το προστατευτικό φιλμ που προαναφέραμε, δεν χρειάζονται σύρμα διότι είναι αντικολλητικά και οι τροφές δεν κολλάνε όπως σε ένα κοινό τηγάνι.

Δώρο Γάμου Pit Boss Μαντεμένια Σκεύη Μαγειρικής

Να θυμάστε, ότι όποιο ποσό και αν ξοδέψετε, εφόσον το κάνετε με καλή διάθεση, το δώρο σας για το ζευγάρι θα είναι ανεκτίμητο!