Louisiana Grills Wood Pellet 18kg - Charcoal Blend

Louisiana Grills Wood Pellet 18kg - Charcoal Blend Flavor PelletLouisiana Grills Wood Pellet 18kg - Charcoal Blend Flavor Pellet
47,00 €
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 47 πόντους ή 2.35€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 55418
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Louisiana Grills Πέλλετ Φαγητού από Ξύλο 18kg - Charcoal Blend - Louisiana Grills

Το καύσιμο πέλλετ ξύλου για ψησταριές 18kg – Charcoal Blend της Louisiana είναι κατασκευασμένο από 100% φυσικό σκληρό ξύλο που ξηραίνεται και αλέθεται σε πριονίδι το οποίο στη συνέχεια συμπιέζεται σε υπερβολική θερμότητα για να δημιουργήσει τα συμπαγή πέλλετ που είναι επικαλυμμένα και συμπαγή από τη φυσική λιγνίνη του ξύλου.

Τα πέλλετ σκληρού ξύλου είναι επίσης γνωστά ως το ευκολότερο καύσιμο για χρήση, καθώς παράγουν λιγότερο από 1% στάχτη, οπότε μια ολόκληρη τσάντα πέλλετ18KG θα μετατραπεί μόνο σε 1/2 φλιτζάνι στάχτης, γεγονός που καθιστά απλούστερο τον καθαρισμό. Παρέχουν επίσης εξαιρετική γεύση χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείτε να προσέχετε συνεχώς στις αναλογίες αέρα προς καύσιμο, όπως με τα θραύσματα ή τα κομμάτια ξύλου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
18 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Back To Top