Pit Boss Chophouse Steak Rub 400gr

Pit Boss Chophouse Steak Rub 100grPit Boss Chophouse Steak Rub 100gr
15,90 €
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 15.9 πόντους ή 0.8€ εκπτωτικό κουπόνι. Με κάθε 200 πόντους παίρνετε κουπόνι έκπτωσης 10€ για τις επόμενες παραγγελίες σας.

Αν το προϊόν που αγοράζετε είναι ήδη σε τιμή έκπτωσης ή με Δώρο κάποιο άλλο προϊόν τότε δεν θα κερδίσει πόντους το προϊόν ή και το δώρο του.

Ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, για εγγεγραμμένους χρήστες και όχι για check out σαν επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα εδώ: Βonus Points
Κωδικός: 40894
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

SALES POINT 600px

Ένα ακαταμάχητο μπαχαρικό που έχει διαφορετική γεύση σε κάθε μπουκιά! Φτιαγμένο περίτεχνα για εκείνες τις μπριζόλες, για τις οποίες η οικογένεια και οι φίλοι μιλούν για μέρες.

Τρίψτε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του κρέατος σας πριν το ψήσετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαρινάδα ή απλά ως καρύκευμα για βόειο κρέας ή πουλερικά.

  • Χοντρό αλάτι, σκόρδο, κρεμμύδι
  • Χωρίς γλουτένη, χωρίς τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά
  • Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ
  • Στεγνώστε το κρέας, πριν εφαρμόσετε το καρύκευμα. Απλώστε το καρύκευμα σε κάθε πλευρά του κρέατος και αφήστέ το να ξεκουραστεί για 15 λεπτά πριν το ψήσετε.

Συστατικά: Θαλασσινό αλάτι, κρεμμύδι, σκόρδο, μαύρο πιπέρι, κρεμμύδι σε σκόνη, σπόροι κόλιανδρου, σπόροι κύμινο, κουρκουμάς, κύμινο, πάπρικα σε σκόνη, τριμμένη φρυγανιά, ηλιέλαιο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,45 Κιλά
Συσκευασία:
0 Κιλά
Share:
Σχετικά Πρoϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Back To Top