Share the story

Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης απ’ το να μαγειρεύετε για κάποιον που θεωρείτε σημαντικό ή να μοιράζεστε μαζί του αυτήν την καθημερινή ιεροτελεστία;

Το φαγητό είναι αγάπη και αποτελεί ξεγύμνωμα των επιθυμιών και των επιλογών μας. Δείχνει ξεκάθαρα ποιοι είμαστε, πώς ζούμε και τι μας αρέσει να τρώμε. Δεν τρώμε με όλους. Επιλέγουμε να φάμε παρέα με εκείνους που νοιαζόμαστε και θέλουμε να ευχαριστήσουμε.

Η μαγειρική σε μια ψησταριά πέλλετ Pit Bοss είναι απόλαυση τόσο για το δημιουργό, όσο και για εκείνους για τους οποίους προορίζεται καθώς μπορείτε να επιτύχετε την καταπληκτική γεύση του ξυλόφουρνου, χωρίς κόπο αλλά και χωρίς τον καπνό που θα δημιουργούσε μια ψησταριά κάρβουνου.

Ανάβει σε λιγότερο από 15 λεπτά, αρκεί να ορίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία, η οποία παραμένει σταθερή καθ'όλη την διάρκεια του ψησίματος. Μετά τα πρώτα 3 λεπτά έναρξης και ανάφλεξης, το υπόλοιπο ψήσιμο γίνεται χωρίς καθόλου καπνό και με υπόλειμμα στάχτης, μόνο ελάχιστα ml που αντιστοιχούν το πολύ, σε μια κουταλιά της σούπας.

Το αποτέλεσμα του ψησίματος με πέλλετ δίνει στο φαγητό σας πραγματικά έντονη γεύση ξύλου. Ψήστε κρέας, ψάρι, λαχανικά, φουρνίστε πίτσες και ψωμί, μαγειρέψτε με μαντεμένια κατσαρόλα, καπνίστε σολωμό, αφήστε τη φαντασία σας και την όρεξή σας ελεύθερη να δημιουργήσει, ενώ εσείς κάθεστε και απολαμβάνετε την παρέα των αγαπημένων σας. Πως γίνεται αυτό; Με την σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουν τα μοντέλα PRO SERIES όλα είναι εφικτά.

Οι ψησταριές Pit Boss PRO SERIES διαθέτουν ψηφιακή οθόνη ελέγχου, ενώ παρέχουν και τη δυνατότητα σύνδεσης με WiFi ή Bluetooth, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας για το κάπνισμα, το μαγείρεμα και το ψήσιμο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερος χρόνος με τους φίλους και οικογένειά σας, χωρίς να στέκεστε πάνω από την ψησταριά για να ελέγχετε την θερμοκρασία ή να αναποδυγυρίζετε το φαγητό σας. (Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Pit Boss Grills και ανακαλύψτε μοναδικές Pit Boss συνταγές. Διαθέσιμη σε App Store και Google Play. Ενημερωθείτε εδώ: https://bit.ly/3CRVZXN).

Γίνεται ο σεφ της παρέας διαλέγοντας το κατάλληλο άρωμα πέλλετ και το φαγητό που θα ετοιμάσετε! Ναι, καλά καταλάβατε! Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο άρωμα πέλλετ που ταιριάζει και αναδεικνύει τη γεύση του φαγητού σας. Αγαπημένα υλικά της φύσης, δένουν απόλυτα, δίνοντας το άρωμά τους στο πέλλετ ψησίματος.

Φρούτα, ξύλο κερασιού ή μήλου, σας επιτρέπουν να πετύχετε γλυκιά γεύση στο φαγητό ενώ τα πιο τολμηρά αρώματα όπως το hickory και το whiskey δίνουν μια πιο ισχυρή και πικάντικη καπνιστή γεύση.

Χωρίς αμφιβολία λοιπόν, το σπιτικό φαγητό γίνεται εμπειρία κι ενώνει τις χαρές μας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τι φαγητό θα ετοιμάσετε για όλα τα υπόλοιπα αναμβάνει η Pit Boss.