Share the story

Ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους!!! Είτε αναζητάτε δώρα για τον σύντροφό σας, είτε για φίλους και συγγενείς, στην Pit Boss θα βρείτε χρήσιμα δώρα που όλη η οικογένεια θα λατρέψει.

Η έρευνα για τα δώρα Χριστουγέννων είναι διασκεδαστική αλλά δεν παύει να είναι χρονοβόρα και αγχωτική. Για αυτό συγκεντρώσαμε 3 μοναδικές προτάσεις δώρων που όλοι θα λατρέψουν.

Καρυκεύματα Pit Boss

Καρυκεύματα Pit Boss

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα καρυκεύματα είναι ένα από τα πολυτιμότερα υλικά της κουζίνας. Κανένα πιάτο δεν είναι ίδιο χωρίς την προσθήκη καρυκευμάτων ή μιας μαρινάδας. Για αυτό το λόγο η σειρά καρυκευμάτων της Pit Boss είναι μια θαυμάσια επιλογή δώρου. Η σειρά αποτελείται από 6 υπέροχους συνδυασμούς που ταιριάζουν με όλες τις συνταγές κρεατικών, πουλερικών και θαλασσινών. Τα καρυκεύματα της Pit Boss προέρχονται από αγνά υλικά της φύσης, χωρίς γλουτένη, χωρίς τεχνητά αρώματα και συντρηρητικά.

Μαντέμια Pit Boss

Μαντεμένιο Σετ Μαγειριτικής με 6 χρήσιμα σκεύη

Ένα ξεχωριστικό δώρο που οι αγαπημένοι σας άνθρωποι θα έχουν σίγουρα για πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που οι παλιοί μαγείρευαν σε μαντέμια. Το μυστικό επιτυχίας πίσω από κάθε "γιαγιαδίστικο" φαγητό που όλοι έγλυφαν τα δάχτυλα τους. Τα μαντεμένια σκεύη είναι τα πιο ανθεκτικά σκεύη στην θερμότητα με εκατοντάδες θετικά χαρακτηριστικά για την μαγειρική αλλά και την υγεία μας.  Χάρη στην ιδιαίτερη κατασκευή τους είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υψηλές θερμοκρασίες σε επαγωγικές εστίες, τζάκι, ξυλόφουρνο, χτιστό μπάρμπεκιου, ψησταριά ακόμα και ανοιχτή φλόγα. Τα μαντεμένια σκεύη της Pit Boss χρειάζονται μόνο συντήρηση και με σωστό seasoning θα διατηρηθούν για μια ζωή.

Αξεσουάρ Μπάρμπεκιου

Αξεσουάρ Μαγειρικής και Αξεσουάρ Ψησίματος

Υπάρχουν αμέτρητες προτάσεις σε αξεσουάρ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην κουζίνα ή στο μπάρμπεκιου. Ένα ποιοτικό ξύλο κοπής δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα, είτε ψιλοκόβετε λαχανικά για το μεσημεριανό μαγειρευτό, είτε κάνετε τις εγκοπές της μπριζόλας μετά το ψήσιμο (αφού την έχετε αφήσει να ξεκουραστεί - sos συμβουλή ) το μαγνητικό ξύλο κοπής της Pit Bossμαγνητικό ξύλο κοπής της Pit Bossθα το κάνει με απόλυτη επιτυχία. Κολλάει σε οποιαδήποτε μαγνητική επιφάνεια και αποτρέπει να γλιστρήσει το φαγητό ή ακόμα και να κοπείτε με το μαχαίρι επειδή χρειάστηκε να χρησιμοποιήσετε περισσσότερη δύναμη για να κόψετε τα αγαπημένα σας λαχανικά.

Μία ακόμα must have πρόταση είναι ένα θερμόμετρο μαγειρικής. Ειδικά τώρα για τις γιορτές το στιγμιαίο θερμόμετρο της Pit Boss στιγμιαίο θερμόμετρο της Pit Bossθα σας δείξει με απόλυτη ακρίβεια την εσωτερική θερμομακρασία της γαλοπούλας για το πιο νόστιμο τρυφερό αποτέλεσμα, φυσικά με τραγανή κρούστα. ( Συμβουλή μας; Χρησιμοποιήστε το καρύκευματα Chicken & Poultry από την προηγούμενη ημέρα και αφήστε την γαλοπούλα να απορροφήσει το καρύκευμα για ακόμα καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα).

Δείτε εδώ το Εορταστικό ωράριο

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!