Share the story

Τι θα λέγατε για ένα απολαυστικό tacos με γαρίδες, κάθε Τρίτη; Οι γαρίδες είναι μαριναρισμένες με καρύκευμα Fish & Sea Rub 380gr, ψημένες μέχρι να μαλακώσουν.
• Μερίδα για 4 άτομα
• Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
• Χρόνος Μαγειρέματος 10 λεπτά

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1/4 λάχανο τριμμένο
2 κουταλιές κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
8 τορτίγιες καλομποκιού
1/2 lime, κομμένο σε ροδέλες
1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα
Pit Boss Fish & Sea Rub 380gr
1/4 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1Kg γαρίδες ξεφλουδισμένες
1/4 κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές λάδι
1/2 λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 μπολ μαγειρέματος (ένα μικρό και ένα μεσαίου μεγέθους)

Εργαλεία Μαγειρέματος
Pit Boss Spatula
Μαντεμένιο Τηγάνι Pit Boss

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
Για την κρέμα lime:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα και τον χυμό lime. Αλατοπιπερώνουμε με το καρύκευμα Fish & Sea Rub 380gr και αφήνουμε στην άκρη.

  1. Για τα tacos με γαρίδες:
    Τοποθετούμε τις γαρίδες στο μεσαίο μπολ, αλατοπιπερώνουμε με το καρύκευμα Fish & Sea Rub 380gr και σκέπαζουμε το μείγμα με λάδι. Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά και αφήνουμε στην άκρη.
  2. Στο μικρό μπολ τοποθετήστε το κρεμμύδι, κόκκινο πιπέρι, κόλιανδρο και ανακατέψτε καλά. Έπειτα προθερμάνετε την ψησταριά Pit Boss ή αν χρησιμοποιήσετε σχάρα, ένα μαντεμένιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τοποθετήστε πάνω στη σχάρα τις τορτίγιες και ψήστε από τις δύο πλευρές.
  3. Στο τηγάνι που έχετε προθερμάνει τοποθετείτε τις γαρίδες και μαγειρεύετε για 4 έως 6 λεπτά, ανακατευόντας περιστασιακά. Εάν προτιμάτε τις γαρίδες πιο πικάντικες, αρωματίστε με επιπλέον καρύκευμα Fish & Sea Rub 380gr. Είστε έτοιμοι να φτάξετε tacos: προσθέστε τριμμένο λάχανο, πιπέρι και αλείψτε με σάλτσα. Σερβίρετε ζεστό με φέτες lime.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
Βεβαιωθείτε ότι οι γαρίδες σας είναι καλά καρυκευμένες, ώστε να μην κολλήσουν στη ψησταριά.