Share the story

Τα λουκάνικα στα κάρβουνα παραμένουν μια λιχουδιά που οι περισσότεροι δεν μπορούν να αντισταθούν, αν και το ψήσιμό τους αποδεικνύεται τις περισσότερες φορές αρκετά δύσκολο. Δεν είναι καθόλου σπάνιο το γεγονός να χάνουν όλους τους χυμούς τους στη ψησταριά και το τελικό αποτέλεσμα να μη δικαιώνει τους κόπους και τις προσδοκίες του ψήστη. Πώς λύνονται όλα αυτά;

Η Pit Boss φέρνει την λύση με το καπνιστήριο κάρβουνου "Champion". Aλλάζει το παιχνίδι με το καινοτόμο σύστημα Reverse Draft Burn System™, όπου χρησιμοποιείται πλάκα διάχυσης της θερμότητας, κυκλοφορητής αέρα και μια εξωτερική διπλή ρυθμιζόμενη εισαγωγή αέρα έτσι ώστε να δημιουργείται μια ομοιόμορφη και σταθερή ροή σε όλο τον θάλαμο κατά τη διάρκεια της μαγειρικής σας.

Τα λουκάνικα στη σχάρα είναι νόστιμα, αλλά καπνιστά στην Pit Boss ακόμα καλύτερα! Μπορείτε να τα μαγειρέψετε σε χαμηλή θερμοκρασία, αργά, έτσι ώστε να διατηρήσουν την υγρασία τους, χωρίς καμμένη κρούστα και σκασίματα όπως συμβαίνει σε μια κοινή ψησταριά.

  1. Ανάψτε το Pit Boss Champion και προθερμάνετε στους 120°C.
  2. Τοποθετήστε μεταλλικούς γάντζους σε ράφια σε απόσταση περίπου 6" μεταξύ τους. Κόψτε τα λουκάνικα σε ζευγάρια και τοποθετήστε τους μεταλλικούς γάντζους.
  3. Καπνίστε τα λουκάνικα για μία ώρα, στη συνέχεια, αυξήστε τη θερμοκρασία στους 149°C. Μαγειρέψτε για μία επιπλέον ώρα ή μέχρι να ροδίσουν εξωτερικά και να ζαρώσουν ελαφρώς. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε θερμόμετρο ακριβείας, τα λουκάνικα είναι έτοιμα όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 70°C.
  4. Αφαιρέστέ τα από το καπνιστήριο και σερβίρετε αμέσως. Σας προτείνουμε να σερβίρετε σε φέτες με καραμελωμένα κρεμμύδια και ξινολάχανο.

Καλή σας απόλαυση!