Share the story

Η κεραμική ψησταριά Pit Boss Kamado είναι η μεγαλύτερη κεραμική ψησταριά στην κατηγορία της (1681cm²) και αποτελείται από ένα αποκλειστικό μίγμα φυσικών υλικών που συμβάλλουν στην άριστη διανομή θερμότητας αλλά και διατήρηση της υγρασίας. Είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά αλλά και κορυφαίας ποιότητας υλικά με κεραμικό περίβλημα, διακοσμημένο με γυαλιστερή μαύρη επίστρωση και ατσάλινη επένδυση, σε δύο χρώματα μαύρο και γκρι.

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός της σας επιτρέπει με λιγότερη καύσιμη ύλη να πετύχετε την επιθυμητή θερμοκρασία και να μειώσετε τον χρόνο ψησίματος. Ανάβει εύκολα και ζεσταίνεται γρήγορα. Μπορείτε να ψήσετε σε λιγότερο από 15 λεπτά! Τον ίδιο χρόνο που χρειάζεται για να προθερμάνετε μια ψησταριά υγραερίου.

Το μοναδικό σχήμα οβάλ σας παρέχει μεγάλη ευελιξία ψησίματος και απόδοσης. Ψήστε μπριζόλες και λαχανικά ταυτόχρονα, χωρίς να περιμένετε. Σας προσφέρει τέλειο μαγείρεμα και αυθεντική γεύση ξυλοκάρβουνου. Κάπνισμα, φούρνισμα, καψάλισμα, ψήσιμο ή ψήσιμο στα κάρβουνα. Όλα σε μία ψησταριά!

Η κεραμική ψησταριά ξυλοκάρβουνου Pit Boss Kamado χωρά περισσότερο φαγητό, έως και 38 μπιφτέκια. Είναι εξοπλισμένη με ανοξείδωτες σχάρες δύο ορόφων που σας επιτρέπουν να ψήσετε μπριζόλες, λουκάνικα, μεγάλα κομμάτια κρέατος, παϊδάκια, ολόκληρο κοτόπουλο ή γαλοπούλα. Μπορείτε να ψήσετε σε χαμηλή θερμοκρασία για να καπνίσετε έναν σολωμό ή να μαγειρέψετε για πολλές ώρες ένα χυμώδες αρνίσιο μπούτι ή ένα τρυφερό κομμάτι χοιρινού.

Η σειρά Pit Boss Ceramic έρχεται ολοκληρωμένη: 

  • με πτυσσόμενα πλαϊνά ράφια που προσφέρουν επιπλέον χώρο για να έχετε σε κοντινή εμβέλεια όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ μαγειρέματος
  • περιστρεφόμενους ανθεκτικούς τροχούς για μεγαλύτερη σταθερότητα στη ψησταριά
  • κάτω ρυθμιζόμενα κλαπέτα αεραγωγών για ακόμα καλύτερο έλεγχο θερμοκρασίας
  • ενσωματωμένο θερμόμετρο θόλου με στεφάνη χρωμίου για καλύτερο έλεγχο θερμοκρασίας ψησίματος
  • λαβή και ράφια από πυράντοχο πλαστικό
  • υψηλής αντοχής πυράντοχη μόνωση θερμότητας (εξωτερική διάσταση 60 εκ.)

Ψήστε σαν επαγγελματίας μάγειρας για την οικογένειά σας, φίλους και συγγενείς. Μαγειρέψτε στην άνεση του μπαλκονιού ή κήπου σας τα πιο νόστιμα γεύματα με την ψησταριά PIT BOSS KAMADO, μια ψησταριά που θα έχετε πολλά χρόνια.

Για την καλύτερη διατήρηση της ψησταριάς η Pit Boss σας κάνει δώρο το προστατευτικό κάλυμμα για προστασία από εξωτερικούς παράγοντες βροχή, υψηλές θερμοκρασίες αλλά και ακούσια χτυπήματα και γρατζουνιές.