Share the story

Η Pit Boss® Grills, θυγατρική της Dansons Inc., με έδρα στην Αμερική είναι μία από τις πρωτοπόρους κατασκευαστικές εταιρίες ψησταριών μπάρμπεκιου. Πρόκειται για μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες που κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Η Dansons ιδρύθηκε το 1999 στον Καναδά από τον Dan Thiessen και το πάθος των δύο γιών του, Jeff και Jordan! Η επιθυμία τους να μετατρέψουν τα απόβλητα των πριονιστηρίων σε αξιότημη πηγή ενέργειας τους οδήγησε στην απόλυτη επιτυχία, σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Τα pellet αλλά και οι ψησταριές καύσιμου pellet κάνουν την είσοδο τους στην παγκόσμια αγορά και βρίσκουν τρομερή απήχηση στο καταναλωτικό κοινό. Σήμερα, η Dansons είναι μια παγκόσμα εταιρία καταναλωτικών αγαθών με αμέτρητες βραβεύσεις αλλά και την ψήφο εμπιστοσύνης του κόσμου καθώς κατάφερε να μπει σε κάθε σπίτι, σε κάθε αυλή σε όλο τον κόσμο.

Η Pit Boss διαθέτει μεγάλη γκάμα σε pellet φαγητού και ψησταριές πέλλετ με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά που μπορούν να προέλθουν από μια ψησταριά και μεγάλη ευελιξία μαγειρέματος 8 σε 1, για τέλειο ψήσιμο, κάπνισμα, φούρνισμα, άμεσο ψήσιμο, έμμεσο ψήσιμο, αργό ψήσιμο, ξυλόφουρνο και bbq με έντονες μαρινάδες ΧΩΡΙΣ αναφλέξεις που αλλοιώνουν την γεύση. Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες η εταιρία προχώρησε στην δημιουργία μιας σειράς με ψησταριές υγραερίου και προσφάτως λάνσαρε για πρώτη φορά την ψησταριά Plancha.

Με ένα παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων και εργοστασίων σε παραπάνω από 30 χώρες, η Pit Boss καινοτομεί και σας προτείνει τα κορυφαία προϊόντα ψησίματος για να απολαύσετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες παρέα με την οικογένεια σας, φίλους και συγγενείς.

Διαθέτει υπερσύγχρονα εργοστάσια και καλλιεργεί η ίδια τα πέλλετ. Για την κατασκευή πέλλετ ΔΕΝ κόβονται επιπλέον δέντρα. Τα δέντρα αυτά καλλιεργούνται με αποκλειστικό σκοπό να μεγαλώσουν για να γίνουν πέλλετ.

Tα pellet της Pit Boss προέρχοναι από 100% ίνες ξύλου χωρίς τεχνητά έλαια ή σπρέι για την ενίσχυση της γεύσης ή των αρωμάτων των pellet. Σας παρέχουν πάντοτε εξαιρετική γεύση χωρίς να χρειάζεται να είστε πάνω από την ψησταριά για να ελέγχετε τον αέρα, όπως με τα ξύλα. Επίσης σας προσφέρουν τέλεια καύση 99.9% που συνεπάγεται ότι θα έχετε λιγότερο από μια κουταλιά της σούπας στάχτη.

BIGGER, HOTTER, HEAVIER... με τα μεγαλύτερα ονόματα της Αμερικάνικης κοινότητας. Η Pit Boss περήφανα συνεργάζεται με την κορυφαία σεφ και ιδιοκτήτρια αλυσίδας εστιατορίων Lee Ann Whippen. Η Lee Ann Whippen έχει ονομαστεί Master of Cue καθώς με την λαμπρή της πορεία κέρδισε σε διαγωνισμούς τα μεγαλύτερα ονόματα top chef στην Αμερική. Ήταν δύο φορές φιναλίστ για το BBQ Hall of Fame και είναι κριτής στο Kansas City Barbecue Society.

Η πορεία της Pit Boss εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα όπως ο Tommy Hill με το Toyota Camry στο Phoenix. Η Pit Boss είναι o κύριος χορηγός στο Phoenix Raceway στη σειρά Nascar Cup. Μια υπέροχη συνεργασία της Pit Boss που σηματοδοτεί την έναρξη για μία νέα εποχή στο μπάρμπεκιου με ασύλληπτη ταχύτητα εξέλιξης πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Pit Boss κατατάχθηκε ως η όγδοη ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, σύμφωνα με το Similar Web στην κατηγορία HOME & GARDEN.

Τον Μάρτιο του 2021 η Ευρώπη υποδέχεται τις ψησταριές πέλλετ και το εμπορικό σήμα της Pit Boss κάνει αισθητή την παρουσία του στη βιομηχανία του ψησίματος. Το πέλλετ είναι πλέον ανερχόμενη δύναμη στο ψήσιμο και οι καταναλωτές απολαμβάνουν τέλεια γεύση, άριστα μαγειρεμένη με μια μοναδική καινοτομία που έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ Pit Boss, θωράκιση σε ανοιχτή φλόγα.

Τον ίδιο μήνα το παγκόσμιο brand παρουσίασε για πρώτη φορά την σειρά φορητών ψησταριών Sportsman 2 και 3. Δύο εξαιρετικές επιλογές για υπαίθριο μπάρμπεκιου με εργονομικό σχεδιασμό που σας επιτρέπει την απροβλημάτιστη μεταφορά και μαγείρεμα όπου κι αν βρίσκεστε.

Για πρώτη φορά η Pit Boss κάνει την είσοδο της στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2021 στην καρδιά της Αθήνας. Η ελληνική αγορά υποδέχεται τα κορυφαία προϊόντα ψησίματος τον Οκτώμβριο του 2021, σ'ένα μοντέρνο showroom με όλα τα μοντέλα ανοιχτά και ετοιμοπαράδοτα για το καταναλωτικό κοινό.

Ο φιλόξενος χώρος σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό σας παρέχει άριστη γνώση αλλά και κατεύθυνση για την επιλογή της ψησταριάς που ταιριάζει στον χώρο και τις ανάγκες σας. Η ομάδα της Pit Boss στην Ελλάδα αποτελείται από γνώστες του αντικειμένου αλλά και βαθιά αγάπη για το μπάρμπεκιου.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες μεταφοράς, συναρμολόγησης και τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για να έχετε πάντοτε άριστη εξυπηρέτηση. Η συνεχής υποστήριξη με αξεσουάρ μαγειρέματος, συνταγές, ενημερωτικά βίντεο και blogs είναι ένα ευχαριστώ από καρδιάς που επιλέγετε τα προϊόντα μας.

Επιλέγοντας τις ψησταριές πέλλετ της PIT BOSS απολαμβάνετε μοναδικές καινοτομίες και πλεονεκτήματα:

• Φτάνουν την θερμοκρασία ψησίματος 200 σε λιγότερο από 10 λεπτά και προσφέρουν σταθερή θερμοκρασία ψησίματος ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών (καύσωνα ή κρύο) καθώς ρυθμίζουν αυτόματα την επιθυμητή θερμοκρασία. Είναι εξοπλισμένες με θερμόμετρο παρακολούθησης του κρέατος μέσα στο πακέτο.
• Προσφέρουν δοχείο συλλογής λίπους και επισμαλτωμένες σχάρες μαντεμιού από ανοξείδωτες επιφάνειες για εύκολο καθάρισμα και δημιουργούν τέλεια καύση κατά 99.9% που ισοδυναμεί με λιγότερο από μια κουταλιά της σούπας.
• ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ SEARING ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΦΛΟΓΑ.
• Χρησιμοποιούν όλο το θάλαμο ψησίματος συμπεριλαμβανομένου και του δεύτερου ραφιού για ομοιόμορφο ψήσιμο με την βοήθεια ανεμιστήρα που διαχέει την θερμότητα. Με την ψησταριά PIT BOSS δεν χρειάζεστε σούβλα καθώς η θερμοκρασία περιστρέφεται γύρω από το φαγητό σας με την βοήθεια του ανεμιστήρα.
• Μπορούν να αναβαθμιστούν με σύγχρονη τεχνολογία wifi δείχνοντας όλες τις ενδείξεις στο κινητό σας, ώστε να ψήνετε χειμώνα – καλοκαίρι από την άνεση του καναπέ σας.

Το σύνθημά μας BIGGER, HOTTER, HEAVIER ένα σλόγκαν που εξηγεί τον τρόπο εργασίας μας προσφέροντας προϊόντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας με στιβαρά και ανθεκτικά υλικά, αξιοποιώντας την μέγιστη δυνατή ζώνη μαγειρέματος.