Share the story

Το Butcher Paper της Pit Boss είναι ένα υψηλής ποιότητας χαρτί περιτυλίγματος, εξαιρετικό για να σφραγίζετε τους χυμούς και να δημιουργείτε τραγανή εξωτερική κρούστα στο φαγητό κατά το μαγείρεμα.

Χρησιμοποιήστε το για να τυλίξετε και να μαγειρέψετε κρέατα όπως μπρίσκετ, ολόκληρα κοτόπουλα, λαχανικά, ψάρια και αρνί. Ιδανική λύση για να ετοιμάσετε νόστιμη και ζούμερη γαλοπούλα!

Σε αντίθεση με το αλουμινόχαρτο, θα επιτρέψει στο φαγητό σας να αναπνέει και να παραμένει τρυφερό και γευστικό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να καπνίζετε κρέατα, να το τοποθετείτε σε ταψιά, και πολλά άλλα.

Τι το ιδιαίτερο έχει το Butcher Paper;

Το Pit Boss Butcher Paper είναι ένα ειδικό χάρτινο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να τυλίγει και να προστατεύει τα ωμά κρέατα και τα ψάρια από ατμοσφαιρικούς ρύπους και την αλλοίωση της γεύσης. Χρήσιμο επίσης για τη συσκευασία σάντουιτς!

Το άρωμα καπνού διεισδύει στο Butcher Paper;

Δεδομένου ότι το Butcher Paper είναι πορώδες, επιτρέπει στο άρωμα καπνού να διεισδύσει στο φαγητό σας. Το κρέας θα απορροφήσει τον καπνό και θα πετύχει απολαυστικό άρωμα καπνού.

Το αλουμινόχαρτο από την άλλη μπορεί να εμποδίσει κάθε καπνό να φτάσει στο κρέας σας.

Γιατί το Butcher Paper είναι ροζ;

Το butcher paper είναι κατασκευασμένο από αγνά υλικά σε αντίθεση με το χαρτί κατάψυξης που έχει πλαστική μεμβράνη στη μία πλευρά και είναι ακατάλληλο για υποβολή σε υψηλές θερμοκρασίες.

Μπορεί να καεί το Butcher Paper;

Λειτουργεί εξαιρετικά για το τύλιγμα κρέατος και είναι ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία καύσης. Σε αντίθεση με το αλουμινόχαρτο το Butcher Paper δεν καίγεται. Το αλουμινόχαρτο μπορεί να δημιουργήσει μια ανθυγιεινή κατάσταση όταν χρησιμοποιείται στη σχάρα ή στο μπάρμπεκιου.