Share the story

Η πίτσα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φαγητά σε όλο τον κόσμο. Είναι νόστιμη και μπορεί να συνοδευτεί με οτιδήποτε θέλετε από κρέας, αλλαντικά αλλά και λαχανικά για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

Αυτό το blog θα σας δείξει πόσο εύκολο είναι να μαγειρεύετε πίτσα σε ψησταριά πέλλετ της Pit Boss, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα εργαλεία μαγειρέματος.

Με ποιον τρόπο να μαγειρέψω πίτσα σε ψησταριά πέλλετ Pit Boss;

  • Η ψησταριά πέλλετ της Pit Boss προσφέρει έμμεση θερμότητα, η οποία είναι ιδανική για να ψηθεί ομοιόμορφα το φαγητό σας. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να ρυθμίστε την θερμοκρασία ανεβάζοντας την σταδιακά για να έχετε ομοιόμορφο ψήσιμο. Με την έμμεση θερμότητα θα έχετε ένα τραγανό αποτέλεσμα εξωτερικά και πλούσιο και ζουμερό εσωτερικά. Το εργονομικό σύστημα μεταφοράς θερμότητας πολλαπλών επιφανειών της Pit Boss εξασφαλίζει ομοιόμορφο "ρόδισμα" της κρούστας της πίτσας.
  • Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη διαδικασία καπνίσματος, η οποία βοηθά στην απελευθέρωση των αρωμάτων των πέλλετ και στην ενίσχυση της γεύσης του φαγητού σας. Η μέθοδος καπνίσματος παράγει μια ζουμερή, τραγανή πίτσα με βαθιά υπόγευση ανάλογα το άρωμα του πέλλετ που έχετε επιλέξει. ( Mesquite, Cherry Blend, Whiskey Blend, Charcoal Blend, Hickory Blend, Apple Blend, Competition, Luisiana Charcoal Blend).

Απλώς τοποθετείστε την ζύμη της πίτσας στο Pit Boss Pizza Stone - 15", προσθέστε τα γαρνιτούρα που θέλετε, καλύψτε για 20 λεπτά και είστε έτοιμοι να την απολαύσετε.

Χρήσιμη συμβουλή: Αλείψτε την πέτρα πίτσας με κορν φλάουερ ή καλαμποκάλευρο για να μην κολλήσει η ζύμη στη πέτρα. Με τον τρόπο αυτό θα αφαίρεσετε πιο εύκολα την πίτσα σας με την βοήθεια της σπάτουλας Pit Boss Big Spatula.

Εκτός από την απαράμιλλη άνεση, το μοναδικό πατενταρισμένο σύστημα θέρμανσης της Pit Boss σας προσφέρει επίσης, τον απόλυτο έλεγχο θερμοκρασίας και πλούσια καπνιστή γεύση που συναγωνίζεται επάξια τις διάσημες Ιταλικές πίτσες.

Χρειάζομαι πέτρα πίτσας για την ψησταριά μου;

Η πέτρα πίτσας Pit Boss Pizza Stone είναι η καλύτερη επιλογή για σπιτική ή προπαρασκευασμένη πίτσα και λειτουργεί άψογα και για τηγανητές πατάτες, το ψήσιμο φρέσκων μπισκότων ή ακόμα και για τορτίγιες.

Το κεραμικό υλικό της πέτρας μεταφέρει και διανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα, έτσι ώστε να αποφύγετε σημεία που καίγονται. Αποκτήστε μια πλήρως μαγειρεμένη και νόστιμα τραγανή κρούστα χωρίς τον φόβο του καψίματος κάθε φορά.
Διαθέτει δύο χειρολαβές στα πλαϊνά για να μεταφέρετε με άνεση το φαγητό σας από την ψησταριά στο τραπέζι σας. Εάν μείνει φαγητό από την προηγούμενη ημέρα, η πέτρα πίτσας μπορεί να μπει και σε φούρνο μικροκυμάτων.

Βρείτε σήμερα την ιδανική ψησταριά πέλλετ που ταιριάζει στις ανάγκες αλλά και τον χώρο σας.

Οι ψησταριές πέλλετ της Pit Boss προσφέρουν ευελιξία μαγειρέματος 8 σε 1, για καπνιστά, φουρνιστά, ψητά κατσαρόλας, ψητά, μπάρμπεκιου, ψητά στα κάρβουνα και καψαλισμένα φαγητά, όλα σε ένα.

• Ψήσιμο τέλειο σε κρέας, ψάρια, πουλερικά κ.ά.
• Κάπνισμα για τέλειο αποτέλεσμα κρεάτων αλλα και ψαριών.
• Φούρνισμα για παραδοσιακές αλλα και πιό «πειραγμένες» γεύσεις.
• Άμεσο ψήσιμο, θωράκιση/καψάλισμα/φλόγισμα για πιο ζουμερό αποτέλεσμα.
• Έμμεσο ψήσιμο για ενα γεμάτο αρώματα αποτέλεσμα ανάλογα με το πέλλετ που θα επιλέξετε.
• Αργό ψήσιμο σε σταθερή θερμοκρασία (γάστρα ή κατσαρόλα κ.ά.).
• Ξυλόφουρνο για ψήσιμο πίτσας ή ψωμιού στην ειδική επιφάνεια σε δυνατή φωτιά.
• BBQ με έντονες μαρινάδες της επιλογής σας , πάντοτε χωρίς αναφλέξεις που μπορούν να καταστρέψουν τη γευστική σας απόλαυση.