Share the story

Η Pit Boss® Grills, θυγατρική της Dansons Inc., με έδρα στην Αμερική είναι μία από τις πρωτοπόρους κατασκευαστικές εταιρίες ψησταριών BBQ. Πρόκειται για μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες που κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει μεγάλη γκάμα σε pellet ξύλου, ψησταριές υγραερίου, κάρβουνου, ηλεκτρικές αλλά και φορητές ψησταριές.

Σας παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες μπάρμπεκιου αλλά και μεγάλη ποικιλία σε καύσιμα pellet, αξεσουάρ μαγειρέματος, μπαχαρικά και σάλτσες. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων σε παραπάνω από 30 χώρες η Pit Boss καινοτομεί και σας προτείνει τα κορυφαία προϊόντα ψησίματος για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας φαγητά παρέα με την οικογένεια σας, φίλους και συγγενείς.

ΓΙΑΤΙ PIT BOSS

Η Pit Boss φέρνει τη καινοτομία στην αγορά του μπάρμπεκιου με τα Μεγαλύτερα, τα πιο Καυτά, τα πιο Δυνατά χαρακτηριστικά που μπορούν να προέλθουν από μια ψησταριά. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας έχει σχεδιαστεί από μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα μηχανικών και ειδικών στο BBQ.  Η ποιότητα και η αυθεντικότητα είναι οι δύο πυλώνες πάνω στις οποίες βασίστηκε αυτή η εταιρεία. Εάν υπάρχει το όνομα Pit Boss, υπάρχει μια αξιόλογη πρόταση για εσάς. Το 2020, η Pit Boss ήταν ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις brands, στις Ηνωμένες Πολιτείες και χαρακτηρίστηκε από το "SimilarWeb" ως η όγδοη ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία στον ψηφιακό χώρο στην κατηγορία "Σπίτι και Κήπος".

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους παγκόσμιους καταναλωτές ανταγωνιστικά προϊόντα άριστης ποιότητας, παρέχοντας παράλληλα κορυφαία γεύση και νοστιμιά χωρίς να διακυβεύουμε την ακεραιότητά μας. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγαλώνει η Dansons, είμαστε πάντα μια εταιρεία που βασίζεται στην πίστη μας, τη δέσμευσή μας στους συνεργάτες, τους πελάτες μας και αφοσίωση στις οικογενειακές μας αξίες. Με την πίστη και τις οικογενειακές αξίες στην πρώτη γραμμή των καθημερινών δραστηριοτήτων, η εταιρεία εστιάζει με πάθος στη δημιουργία ενός χώρου εργασίας όπου η συνεισφορά εκτιμάται και νιώθει σημαντική.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ DANSONS

Η Dansons ιδρύθηκε το 1999 στον Καναδά από τον Dan Thiessen και το πάθος των δύο γιών του, Jeff και Jordan! Η επιθυμία τους να μετατρέψουν τα απόβλητα των πριονιστηρίων σε αξιότημη πηγή ενέργειας τους οδήγησε στην απόλυτη επιτυχία, σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.


Τα pellet αλλά και οι ψησταριές καύσιμου pellet κάνουν την είσοδο τους στην παγκόσμια αγορά και βρίσκουν τρομερή απήχηση στο καταναλωτικό κοινό. Σήμερα, η Dansons είναι μια παγκόσμα εταιρία καταναλωτικών αγαθών με αμέτρητες βραβεύσεις αλλά και την ψήφο εμπιστοσύνης του κόσμου καθώς κατάφερε να μπει σε κάθε σπίτι, σε κάθε αυλή σε όλο τον κόσμο.


Αποστολή της; Να παρέχει στους παγκόσμιους καταναλωτές της ανταγωνιστικά προϊόντα άριστης ποιότητας με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά. Για την Dansons δεν έχει σημασία πόσο αυξάνεται η εταιρία, καθώς η εταιρία βασίζεται στην πίστη, τη δέσμευση προς τους πελάτες και συνεργάτες της αλλά και την αφοσίωση στις οικογενειακές της αξίες.